ГЕРБ в Паника! Илияна Йотова СВАЛИ ЦВЕТАНОВ НА КОЛЕНЕ… И ГО СЪСЕЧЕ! Ето какво се случи: – актуална информация

Категория: България днес 79

[ad_1]

Вицепрезидентът Илияна Йотова свали на колене Цветан Цветанов и го съсече! От месеци насам вторият в ГЕРБ не пропуска ден, без да се заяде с президента Радев, да го охули и обвини в поредната небивалица… Но докато държавният ни глава съумява да запази ледено спокойствие и хладнокръвие, Цецо шестте апартамента си получи заслуженото от вицепрезидента Илияна Йотова.

„Г-н Цветанов това работи – да хули Президента. От президентските избори насам единствената работа на Цветанов е да следи какво казва Румен Радев и да го ругае публично, служейки си с квалификации, които не правят чест на един политик“, заяви Йотова.
Вицепрезидентката напомни на Цветанов, че тя и Радев са избрани пряко от народа и то мажоритарно. Докато самият той влезе в Парламента само защото ГЕРБ го поставиха начело на листата си във Велико Търново. А на преференциалния вот същия събра едва 50 гласа.
Цветанов допълнително пощръкля тези дни и от лекцията на Президентът Радев в УНСС, където държавният ни глава призова за „осветяване работата на държавните институции, които правят страховити далавери защото работят на тъмно“.
„Откога премиерът Борисов не е ходил на парламентарен контрол? Как министрите му отговарят на въпросите на депутатите?“, попита Йотова. Нещо, което се пита и целокупния български народ. Който си задава и други въпроси. Като например: Откога външната политика стана по- важна от вътрешната? И ако правителството на ГЕРБ не иска да се занимава с тежките вътрешни проблеми на държавата – защо изобщо е на власт?
„България е пред демографска катастрофа – как ще убедим хората да останат тук? И за какво влизане в еврозоната говорим, когато повечето българи живеят на прага на бедността“, попита също Илияна Йотова.
Заместничката на Румен Радев срина ГЕРБ и с ощеняколко важни за страната въпроси: „Кога правителството най- после ще осветли сделката за продажбата на ЧЕЗ? Защо ГЕРБ продължават гузно да мълчат за проблем, който засяга над 3 млн. души?

Няма за какво министрите да се отчитат пред президента – трябва да го направят пред народа си“, коментира Йотова неадекватното и популистко решение на Бойко Борисов да изпрати министрите си да се отчетат за свършената работа пред държавния глава.
„Вие сериозно ли искате да коментирам бившия президент? Жалко, че такъв човек е бил президент на Република България“, заяви Илияна Йотова по повод забележката на Росен Плевнелиев, че целунала ръка на руския патриарх Кирил по време на визитата му у нас за „Трети март“.
Институциите не са във война, коментира още тя. Просто истините трябва да се изрекат на глас, а това очевидно притеснява и истеризира ГЕРБ.
Коментарът на Skandalno.net:
Истината не просто притеснява ГЕРБ. Тя ги убива! Неслучайно всяка диктатура бяга панически от нея и се старае да я задуши. Не иска да я чува, нито да я вижда. Най-пресния пример за това: Да си спомним как вчера ГЕРБ изгониха от Парламента група инвалиди, дошли за официална среща… Изгониха ги, защото носели черни тениски с надпис: „Системата ни убива“. А Цветанов отказа да покаже скандалната тениска пред медиите, въпреки че държеше такава в ръката си.
Истината е жестока, срамна, неудобна и унищожителна – за крадливата пасмина мерзавци, окупирали държавата. Някои ги наричат ГЕРБ, а ние от Skandalno.net предпочитаме по-оптимистичното и справедливо название – БЪДЕЩИ ЗАТВОРНИЦИ! За да я има България! Skandalno.net
Автор: Надя Колева, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

 

[ad_2]

Публикувано и на http://skandalno.net/%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1-%D0%B2-%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D0%B9%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82-180549/

Прочете също