Как да изберем рекламна агенция за брандиране на работно облекло?

Категория: България днес 2

Разбрали предимствата и ползите от това да предоставят работно облекло за своите работници и служители, редица големи и малки фирми все по-често търсят услугите на рекламни агенции. Фирмените униформи подчертават идентичността на компанията, сплотяват екипа и рекламират бранда си успешно.

Фирменото облекло е предпоставка за изграждане на доверие към компанията. Когато бъде избран подходящият изпълнител и доставчик на рекламен текстил, резултатите са гарантирани.

Как да изберем агенция, която да се заеме с брандирането на работно облекло? Върху този въпрос фокусираме вниманието ви, като обобщаваме 4 ключови фактора, които да вземете предвид, в случай че сте в процес на търсене на рекламна агенция за брандиране на фирмено облекло.

Съобразете репутацията на фирмата-изпълнител

Каква е репутацията на агенцията е първият въпрос, който да си зададете. Наличието на добро име на фирмата в пазарната ѝ ниша е позитивен индикатор. Тя ще представи отлично качество и оптимална цена в изпълнение на поръчката. 

Преди да  направите поръчка – проучете опита ѝ на пазара

Този показател е пряко свързан с репутацията на агенцията за брандиране на облекла. Компаниите, които имат дългогодишен опит на пазара, респективно имат и изградена репутация. Дали тя е позитивна, или негативна, можете да научите от мненията на други клиенти, имали опит с нея.

Ако държите на оптимизирано изпълнение на вашата поръчка по брандиране на рекламни тениски и всякакъв друг тип фирмено облекло, доверете се на фирма с опит. N1Adv – рекламна агенция в София, е пример за дългогодишен доставчик на рекламни облекла, както и ексклузивен представител на водещи международни марки за промоционален текстил.

Запознайте се с брандовете, с които работи

Друг ключов момент от избора на рекламна фирма е портфолиото от брандове, с които същата си партнира. N1Adv работи със световноизвестни имена в текстилната индустрия като James and Nicholson и Keya Europe, както и редица популярни брандове в областта. Поръчката на работни облекла на марки като Keya Europe и James Nicholson ви гарантира, че ще получите отлично качество на достъпна цена.

Вижте продуктово разнообразие и цените, които предлага

Не на послендо място си струва да се запознаете и с каталога от продукти, които ви предлага агенцията. Според специфичната си дейност, всяка индустрия има нужда от различни видове облекла – тениски, панталони, гащеризони, престилки, шапки, горни дрехи и т.н. Преди да се доверите на рекламен доставчик за изпълнение на вашата поръчка по брандиране на дрехи, уверете се, че в каталога присъстват нужните на бизнеса ви модели дрехи.

N1adv, като ексклузивен представител на James Nicholson България, може да ви предложи широк асортимент от работни дрехи за индивидуалното ви търсене. В каталога на компанията са селектирани и различни модели Keya тениски, които се отличават с високото си качество, разнообразие от модели и размери и достъпни цени при покупка на едро. Изключение по отношение на своите предимства не прави и James Nicholson: цена на едро, която предполага изгодна бюджетна инвестиция; отлични възможности за брандиране – отпечатвате различни по размер, цветове и форми елементи, в т.ч. лога, призиви и т.н.

Прочете също